Honing Beheer

Het beleid is er op gericht de synergie te versterken en de kwaliteit van de dienstverlening en producten verder te verhogen, waarbij prijzen op een concurrerend niveau blijven. Het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten, die door onze afnemers worden gewenst, maakt integraal onderdeel uit van dit beleid.

Hieronder de info en de links van de diverse bedrijven:

Thermobile maakt al meer dan 40 jaar mobiele en stationaire heteluchtkachels die vrijwel elke ruimte optimaal kunnen verwarmen.

Thermobile onderscheidt zich met haar heteluchtkachels door innovatie, mobiliteit, gemak in gebruik, solide bouw, goede verkrijgbaarheid van onderdelen en prettige wereldwijde service. Thermo Air Specialiseert zich al meer dan 50 jaar in het ontwerpen, produceren en verkopen van luchtbehandelingapparaten.Op het gebied van luchtverwarming, ventilatie en of warmte terugwinning leveren zij zowel standaardproducten als innovatieve klantspecifieke oplossingen. Kortom Thermo Air is uw partner voor het realiseren van een gezond klimaat in de industrie, utiliteit en woningbouw.

Thermo Air – Ierland   Thermo-Air staat voor meer dan 60 jaar kennis en ervaring in luchtbehandeling producten. De kracht van dit bedrijf is de flexibele en praktische instelling van de medewerkers, wat een garantie biedt voor snelle en betrouwbare leveringen. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van het succes van Thermo Air. De verkoop van deze producten wordt gedaan door Indumex B.V., wij helpen u graag, zeker als het gaat om creatieve oplossingen. Samen met de klant streven de technici van Indumex naar een optimaal resultaat. De benadering is altijd persoonlijk, direct en professioneel.
Thermo Air ontwikkelt luchttechnische producten te die bijdragen aan een beter binnenklimaat. Kwaliteit, energiebesparing en innovatie zijn altijd een bepalende factor in de werkwijze, zowel in de ontwerpfase als in de productie. Door het ontwikkelen en produceren van klant specifieke oplossingen is een zeer dienstverlenende organisatie ontstaan.
Hierdoor onderscheidt Thermo Air zich al decennia lang en is een wereldwijde klantenkring opgebouwd.

Danpak International bv opgericht in 1909 produceert een uitgebreide range van aluminium producten voor eenmalig gebruik. Van folie en capsules tot een heel scala aan bakjes, schalen, caisses en andere verpakkingen. Dankzij een geautomatiseerd proces levert Danpak vanuit voorraad waardoor zeer snel en flexibel gereageerd en daardoor ook geleverd kan worden. Kortom, kwaliteit, een goede service, flexibiliteit en snelheid staan hoog bij hen in het vaandel.