Ook het reviseren van elektromotoren is dagelijks werk voor ons. De medewerkers van Indumex vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft. We staan dan ook altijd klaar voor onze klanten die werkelijk op ons kunnen rekenen. Indumex beschikt over meer dan vijftig jaar ervaring in de technische wereld en daar plukt u de vruchten van. Als een revisie niet rendabel is zullen wij contact met u opnemen en de mogelijkheden doornemen voor een nieuwe elektromotor, kortom wij hebben altijd een oplossing hiervoor.

U vindt bij ons merken zoals Siemens, Techtop, Motek, Marathon, Dutchi, Elektramo, Sisme , RPM, Soga en vele andere. Indumex heeft een breed assortiment en doet leveringen meestal uit voorraad. Ons uitgebreide leveringsprogramma vindt u op deze website. U mag rekenen op een correcte revisie met de juiste prijsprestatie verhouding. U hoort het: bij ons weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan! Bent u geïnteresseerd in onze vakkennis als het gaat om de revisie van u elektromotor of ventilator? Kijk dan eens verder op deze website en laat uzelf verrassen.

Wij hopen u binnenkort verder te mogen helpen op onze vestiging in Badhoevedorp, regio Amsterdam. Uiteraard kunnen wij voor alle revisie vooraf een vrijblijvende prijsopgave doen. Heeft u vragen over het reviseren van een elektromotor? Vul dan het contactformulier in. Of kijk eens verder op onze site. U kunt ons natuurlijk ook bellen, we zijn u graag van dienst: 020-6598301