Axiaal ventilator

Dan bent u  bij Indumex aan het goede adres. Indumex levert axiale ventilatoren aan bedrijven in de industrie, utiliteitsbouw of woningbouw maar ook aan particulieren.
Indumex is al meer dan 50 jaar actief in de markt van luchtventilatie en luchtbehandeling en is dé leverancier van vele gerenommeerde merken  axiaal ventilatoren.

Thuis in de Industrie
Indumex levert axiaal ventilatoren van diverse fabricaten, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. De ventilatoren zijn o.a.  leverbaar in vele uitvoeringen.
Axiaal ventilatoren van Indumex maken relatief weinig lawaai en hebben een hoog rendement door de kwalitatief hoogwaardige productiematerialen.
Luchtvolumes lopen uiteen van 10 tot 100.000m3/h en meer, standaard aansluitspanningen in 1 fase 230V of 3 fase 400V, ook afwijkende spanningen en of frequenties behoren tot onze mogelijkheden.
Alle gerenommeerde merken kunt u bij ons terugvinden, b.v. Ziehl Abegg, S&P, Ecofit, Rosenberg en ga zo maar door.

Service en Onderhoud van Axiaal ventilator

Axiaal ventilatoren zijn ook onderhevig aan slijtage. Bij Indumex kunt u gebruik maken van onze service, onze monteurs voeren periodiek preventief onderhoud uit aan uw axiaal ventilatoren.
Zo komt u niet snel voor vervelende verassingen te staan. Indumex heeft een scherp concurrerende prijsstelling.
Heeft u vragen over de axiaal ventilatoren van Indumex. Vul dan het contactformulier in. Of kijk op onze website c.q. webshop voor meer specificaties.

U kunt ons natuurlijk ook bellen, we zijn u graag van dienst: +31(0)71 402 9210

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.