U bent op zoek naar een specifieke elektromotor van het merk Dutchi Motors? Dan bent u bij Indumex aan het juiste adres. Indumex levert Dutchi Motors in  wisselstroom en draaistroommotoren. Dutchi Motors is een goede keus. Dutchi Motors levert uitstekende prestaties en is voordelig in prijs.

Thuis in de industrie
Indumex is dé technische groothandel gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelings-apparatuur. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de mark. Met onze grondige kennis van elektromotoren, aandrijvingen en toepassingen,  zijn wij u graag van dienst als u een Dutchi Motor zoekt.

Service en Onderhoud
Met onze buitendienst medewerkers kunnen onze ervaren monteurs, bij u op locatie of in onze werkplaats problemen verhelpen en reparaties  aan uw elektromotoren uitvoeren. Met een servicecontract voeren onze monteurs jaarlijks preventief onderhoud uit. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.  Indumex werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel.

Meer weten?
Kijk direct  in de webshop voor meer specificaties of de aanschaf van een van onze Dutchi Motors. Of stel een vraag met het contactformulier.

U kunt ons natuurlijk ook bellen: +31(0)71 402 9210

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.