Een electromotor koopt u veilig en vertrouwd bij Indumex. Als vanzelfsprekend helpen wij u bij het doen van de juiste aankoop en het maken van de juiste beslissing van de aanschaf van een electromotor. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van een gedegen advies waar u iets aan heeft. Bij ons vindt u electromotoren in diverse soorten en maten. Hoe dan ook zult u versteld staan van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben in electromotoren. Wij bieden uitstekende producten van gerenommeerde merken. U vindt bij ons merken van onder meer Siemens, Dutchi en Elektramo en vele andere electromotoren.

Thuis in de industrie
Indumex is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in electromotoren en luchtbehandelingapparatuur. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Badhoevedorp en al meer dan 50 jaar actief in de markt van electromotoren. Indumex beheert een voorraad van meer dan 120.00 motoren. Hierdoor kunnen wij praktisch altijd direct de gezochte electromotor leveren.

Service en Onderhoud
Met onze buitendienst medewerkers kunnen onze ervaren monteurs, bij u op locatie of in onze werkplaats problemen verhelpen en reparaties aan uw electromotor uitvoeren.

Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs periodiek preventief onderhoud uit. Zo komt u niet snel voor vervelende verassingen te staan.

Voor vragen over electromotoren. Vul onderstaand contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen: +31(0)71 402 9210

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.