U wilt een elektromotor kopen. Dan bent u bij Indumex aan het goede adres. Indumex levert en verkoopt elektromotoren aan bedrijven in de industrie, utiliteitsbouw of woningbouw maar ook aan particulieren.
Indumex is al meer dan 50 jaar actief in de markt van aandrijf- en ventilatietechniek en is dé leverancier van vele gerenommeerde merken elektromotoren.
Onze elektromotoren zijn leverbaar in IE1 en IE2 en IE3 uitvoeringen in alle gewenste spanningen en frequenties, merken zoals Siemens, Techtop, Motek, Dutchi, Marathon, Flender, Soga, RPM, Sisme, Mavib en vele andere.

Thuis in de industrie verkoop elektromotoren
Indumex is een industriële handelsonderneming gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelings-apparatuur.
Met onze grondige kennis van elektromotoren in verschillende uitvoeringen zijn wij u graag van dienst als u een elektromotor wilt kopen.

Service en Onderhoud
Elektromotoren zijn onderhevig aan slijtage. Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs periodiek preventief onderhoud uit.  Zo komt u niet gauw voor vervelende verassingen te staan.

Heeft u vragen over het kopen van een elektromotor van Indumex. Vul dan ons contactformulier in. Of kijk eens rond op onze website c.q. webshop voor meer informatie.

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.