Elektromotoren zijn machines die elektrische energie omzetten in mechanische energie waarmee  werktuigen worden aangedreven. Elektromotoren worden onderverdeeld in gelijkstroom- en wisselstroommotoren.

Indumex heeft een grote voorraad elektromotoren in alle soorten en maten die wij direct kunnen leveren. Onze medewerkers staan klaar om hun praktische kennis met u te delen. Of het nu genormeerd is of buiten de norm, u zult hoe dan ook versteld staan van onze mogelijkheden in elektromotoren! U vindt bij ons merken zoals Siemens, Techtop, Motek, Marathon, Dutchi en Soga elektromotoren.

Thuis in de industrie van Elektromotoren
Indumex uit Badhoevedorp, regio Amsterdam is een industriële handelsonderneming gespecialiseerd in Elektromotoren en luchtbehandelingsapparatuur.
Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de markt. Met onze grondige kennis van Elektromotoren in verschillende uitvoeringen zijn wij u graag van dienst.

Service en Onderhoud
Elektromotoren en ventilatoren zijn onderhevig aan slijtage. Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs periodiek preventief onderhoud uit.  Zo komt u niet gauw voor vervelende verassingen te staan. Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht

Heeft u vragen ? Vul dan het contactformulier in. Of kijk eens verder op onze website voor meer specificaties. U kunt ons natuurlijk ook bellen: +31(0)71 402 9210

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.