U heeft gezocht op snelheidregelaar. Indumex levert snelheidsregelaars voor elektromotoren.  Deze zijn geschikt voor zowel asynchrone als synchrone motoren.
Snelheidregelaars maken het mogelijk het toerental te regelen. Indumex is erkend dealer van o.a. Teco, Siemens, S&P en vele andere toerenregelaars in gelijk- , wissel- en draaistroom uitvoering.
Met een snelheidsregelaar van Indumex kunt u goed regelen en indien gewenst volop besparen in de energie rekening.

Thuis in de industrie van snelheidsregelaars
Indumex is een industriële handelsonderneming gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen, snelheidsregelaars en luchtbehandelingapparatuur. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de markt. Met onze grondige kennis van snelheidregelaars  in verschillende uitvoeringen zijn wij u graag van dienst als u een snelheidregelaar zoekt.

Service en Onderhoud snelheidsregelaar

Snelheidsregelaars zijn ook onderhevig aan slijtage. Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs periodiek preventief onderhoud uit aan uw snelheidsregelaars.  Zo komt u niet gauw voor vervelende verassingen te staan.
Heeft u vragen over de snelheidregelaars van Indumex. Vul dan ons contactformulier in. Of kijk op onze website c.q. webshop voor meer specificaties.

U kunt ons natuurlijk ook bellen, we zijn u graag van dienst: +31(0)71 402 9210

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.