U Heeft gezocht op toerenregelaar. Indumex levert toerenregelaars voor elektromotoren. Deze zijn geschikt voor zowel asynchrone als synchrone motoren. Toerenregelaars maken het mogelijk het toerental heel nauwkeurig te regelen. Indumex is erkend dealer van Bodine met toerenregelaars in gelijk- , wissel- en draaistroom uitvoering. Maar ook van merken als Flender/Siemens of Varvel. Met een toerenregelaar van Indumex bespaart u energie.

Toerenregelaars ventilatoren
Toerental regelaars door spanningsregeling zijn geschikt voor ventilator toepassingen. Indumex levert deze tot 16 ampere in thyistor en elektronisch geschakelde uitvoering

Thuis in de industrie
Indumex is een industriële handelsonderneming gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelingapparatuur. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de markt. Met onze grondige kennis van Toerenregelaars in verschillende uitvoeringen zijn wij u graag van dienst als u een Toerenregelaar zoekt.

Service en Onderhoud Elektromotoren en ventilatoren zijn onderhevig aan slijtage. Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs jaarlijks preventief onderhoud uit. Zo komt u niet gauw voor vervelende verassingen te staan.
Heeft u vragen over de Toerenregelaars van Indumex. Vul dan onderstaand contactformulier in. Of kijk eens verder op onze website voor meer specificaties.

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.