U heeft gezocht op Warmte Terug Win unit, ook wel WTW-unit genoemd, Indumex heeft deze WTW-units in vele uitvoeringen en capaciteiten.
Uiteraard zijn er verschillende soorten mechanische systemen voor luchtverversing in industrie of huis. Balansventilatie is er daar een van. Daarbij wordt lucht automatisch afgevoerd en aangevoerd van buiten.
Een WTW-unit wordt in een ventilatiesysteem gebruikt waarbij warmte uit de afgevoerde lucht wordt opgeslagen in een wisselaar welke weer de verse ingevoerde lucht van buiten opwarmt voordat het in de ruimte verspreid wordt.
Deze WTW-units zijn er met een recuperatie rendement tot 95%, d.w.z. van de 100% warmte blijft er 95% over en dit scheelt weer in de energie rekening.

Thuis in de industrie van WTW-units
Indumex is een industriële handelsonderneming gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelingapparatuur. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de markt.
Met onze grondige kennis van ventilatie zijn wij u graag van dienst als u een WTW unit zoekt.

Service en Onderhoud
Ook WTW units zijn onderhevig aan slijtage. Met een servicecontract van Indumex voeren onze monteurs periodiek preventief onderhoud uit.  Zo komt u niet gauw voor vervelende verassingen te staan.
Heeft u vragen over de WTW units van Indumex of over onderhoud van uw WTW unit. Vul dan onderstaand contactformulier in. Of kijk op onze website c.q. webshop voor meer specificaties.

U kunt ons natuurlijk ook bellen, we zijn u graag van dienst: 020-6598301

Contactgegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.